nedeľa 16. januára 2011

Pôžičky pre nezamestnaných

Rýchle pôžičky pre nezamestnaných sú úverový produkt určený pre nezamestnaných ľudí, bez trvalej práce a zároveň pre tých, ktorí tieto peniaze potrebujú pomerne rýchlo. Strata zamestnania je vždy bolestná, väčšinou sme z ničoho nič bez príjmov alebo máme oveľa nižšie príjmy. O to horšie je, že pravidelné výdavky nám zostávajú (nájom, elektrina, plyn, internet atď) a musíme ich pravidelne platiť. Ak nemáte dostatok našetrených peňazí z minulosti, tak sú jednou z možností pôžičky pre nezamestnaných.

Pôžičky pre nezamestnaných sú rýchle

Svet sa celkovo neustále zrýchľuje, každý človek má stále menej a menej času. Na tento trend pristúpili aj spoločnosti, ktoré poskytujú rýchle pôžičky pre nezamestnaných. Tieto pôžičky sú vo väčšine prípadov poskytované do jedného pracovného dňa, zvyčajne do 24 hodín. K rýchlosti vybavenia pomáha aj rýchle podanie žiadosti. Rýchle podanie žiadosti je umožnené vďaka podávaniu žiadostí o pôžičku cez internet alebo telefón.

Pred vybavením pôžičky pre nezamestnaných

Pred tým než si vezmete nejaké pôžičky pre nezamestnaných ľudí, tak si spíšte na papier alebo do počítača všetky vaše príjmy a výdavky. Tak zistíte koľko peňazí Vám zostáva na prípadnú splátku. Toto preverenie je dôležité, pretože ak budú problémy s pôžičkou pre nezamestnaných, tak by sa vám to vo finále veľmi predražilo.

Pôžičky Vám často môžu pomôcť pri postavení sa na nohy, ak už budete stáť pevne na nohách a budete chcieť zveľadiť vaše financie, tak môžete vyskúšať terminovaný vklad s top úrokom.

Rýchle pôžičky pre nezamestnaných a nebankové spoločnosti

So žiadosťou o pôžičku pre nezamestnaných v banke určite neuspejete a preto sa zamerajte na nebankové spoločnosti a firmy, teda na nebankový sektor. Pôžičku si vždy vyberajte len od overenej a solídnej nebankovej spoločnosti, predídete tak nepríjemnostiam.

Nevýhody pôžičky pre nezamestnaných
  • vo väčšine prípadov vysoký ročný úrok a RPMN
  • riziko dlhodobej nezamestnanosti

1 komentár:

  1. Finančnú pomoc ľuďom v ťažkostiach
    Potrebujete úver a máte problémy získanie
    kapitál úver od miestnej banky. Ste špeciálne
    úprimný a dobrý charakter. Máte príjmy, ktoré si môžete
    nechá sa stalo, že váš mesačné platby. Žiadne ďalšie starosti sme si
    Ponuka peňazí medzi jednotlivé pôžičky za nízke sadzby na
    2% úrok, ak ste vážne prosím kontaktujte ma na
    Moje podmienky. Prosím, kontaktujte ma na adrese
    E-mail: janandrej258@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť