nedeľa 16. januára 2011

Pôžičky pre ženy na materskej dovolenke

Pôžičky pre ženy využívajú najmä mamičky na materskej dovolenke, ktoré potrebujú požičať určité finančné prostriedky. Materská dovolenka patrí väčšinou k najlepšiemu obdobiu celej rodiny. Celá rodina je šťastná, že má malé bábätko. Následkom toho, že je žena na materskej dovolenke a nemôže chodiť do práce však klesne rodine príjem a rodina bude musieť žiť len z platu muža + materskej, ktorá nie je nijako veľká a postačujúca. Niekedy zostane mamička na materskej dovolenke s bábätkom sama, pretože ju partner opustí. Potom jej príjmy klesnú veľmi nízko. Je tu samozrejme možnosť zažiadať si o nejaké sociálne dávky, ale tie nie sú v dnešnej dobe žiadne horibilné. Ženám potom niekedy chýbajú peniaze pre malé dieťa a potom využijú pôžičky pre ženy na materskej dovolenke.

Nebankové pôžičky pre ženy na MD

Mamičky na materskej dovolenke
väčšinou nezískajú pôžičku v banke. Keďže banky posudzujú prísne bonitu klienta a ak nemáte veľký plat, tak Vám klasická banka neposkytne pôžičku.Tejto možnosti sa však veľmi dobre chytili nebankové spoločnosti a ponúkajú rôzne pôžičky na materskej dovolenke. V tejto časti by sme radi apelovali na správny výber nebankovej spoločnosti, hlavne sa vyhnite tým nesolídnym bankovým spoločnostiam.

Výhody pôžičky na materskej dovolenke

Výhodou pôžičky na materskej dovolenke od nebankovej spoločnosti je to, že nebankovka nie je natoľko prísna na bonitu klienta. Pri mnohých spoločností môžete získať pôžičku pre ženy na materskej dovolenke bez toho, aby ste museli dokladovať výšku vašu materskej + príjmy vášho muža. Pôžičky pre mamičky na MD sa väčšinou dajú vybaviť veľmi rýchlo a k peniazom sa dostanete takmer okamžite. Peniaze vám vyplatia v hotovosti alebo vám ich pošlú na vami uvedený bankový účet. Peniaze tak môžete použiť okamžite. A keďže ide o potreby pre dieťa, tak je rýchlosť veľmi dôležitá.

Nevýhody pôžičky pre ženy na MD

Pôžičky na materskej dovolenke majú samozrejme aj druhú stranu mince a to sú nevýhody. Prívetivosť nebankových spoločností pri schvaľovaní pôžičky na materskej dovolenke je vyvážená výrazne vyššími úrokmi ako by ste dostali v bankovom sektore. Keďže pôžičky na materskej dovolenke poskytujú rozličné nebankové spoločnosti, nemáte takú istotu ako u banky. Pri banke môžete očakávať solídnejšie rokovanie v prípade nejakého problému, nebankové spoločnosti Vám však nevýjdu vždy v ústrety.

Zmluva je základ vybavenia pôžičky

Pri pôžičke pre ženy na materskej dovolenke si vždy dôkladne preštudujte obsah zmluvy. Ak nejakým pasážam v zmluve nerozumiete, určite zmluvu nepodpisujte. Určite si zo sebou na podpis zoberte nejakého známeho.

1 komentár:

  1. Finančnú pomoc ľuďom v ťažkostiach
    Potrebujete úver a máte problémy získanie
    kapitál úver od miestnej banky. Ste špeciálne
    úprimný a dobrý charakter. Máte príjmy, ktoré si môžete
    nechá sa stalo, že váš mesačné platby. Žiadne ďalšie starosti sme si
    Ponuka peňazí medzi jednotlivé pôžičky za nízke sadzby na
    2% úrok, ak ste vážne prosím kontaktujte ma na
    Moje podmienky. Prosím, kontaktujte ma na adrese
    E-mail: janandrej258@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť